Obiectivele de business pe care le aveți sunt unice, la fel și modalitățile de a le îndeplini

Echipa noastră vă oferă soluţii de e-Learning personalizate şi preţuri personalizate în funcţie de afacerea clientului, bugetul său şi timpul necesar dezvoltării. Pentru a stabili prețul, analizăm performanța cerută de la utilizatori, nivelul de interactivitate, funcționalitățile dorite și gradul de personalizare. Toate acestea pentru a face posibilă atingerea obiectivelor de performanță și de business pe care vi le-ați stabilit. Oferim o gamă largă de prețuri, toate fiind validate prin calitate, prețuri aplicabile tuturor tipurilor de produse educaționale.

Pasul 1:

Împreună, analizăm cu atenţie ceea ce aveţi, ceea ce vă trebuie, ceea ce vă doriţi, pentru a determina o modalitate eficientă și semnificativă prin care noi putem schimba în bine situația cu care vă confruntați.

Pasul 2:

Împreună realizăm un plan de acţiune prin care să atingem, folosind e-Learning, obiectivele tale de business şi de training, ţinând cont de buget și de timp.

Pasul 3:

Realizăm şi livrăm un plan cu obiective sustenabile, măsurabile, rezonabile și la timp. Cât privește îndeplinirea acestui plan, suntem transparenți și corecți, colaborând îndeaproape în fiecare etapă a dezvoltării.

Date de contact

Str. Portului, Nr. 7, Etaj 1, Galaţi, 800032, România Mobil: 0752 275 497 Telefon / Fax: 0236 407 030 eMail: welcome@altfactor.ro

ALTFACTOR LTD