tematici

cursuri multimedia

ecrane interactive

%

obiective atinse

Titlul proiectului:

Servicii de e-Learning – aplicație, configurare și dezvoltare software și conținut digital, inclusiv instruire personal – Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul”

Descriere:

Am realizat 40 de ore de curs interactiv în format multimedia, destinate instruirii angajaților din cadrul Academiei Naționale de Informații „Mihai Viteazul”.

Proiectul a urmărit creșterea performanței procesului de formare continuă a personalului Academiei Naționale de Informații ,,Mihai Viteazul”, a programelor de promovare a educației de securitate la nivel național și oferirea unui acces îmbunătățit la educație, adaptat nevoilor individuale, prin implementarea unui sistem de tip e-Learning pentru instruire.

Contractant:

ALTFACTOR a fost subcontractor pentru S.C. MAGUAY IMPEX S.R.L., beneficiarul final fiind UM0418 București (Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul”)

Formatul vechi (.pdf şi .ppt.) al materialelor didactice nu putea să fructifice în totalitate potențialul acestora, în ciuda valorii informației pe care o conțineau. Instruirea angajaţilor ANIMV se făcea în format clasic.

S-a dorit trecerea la un sistem de învăţare informatizat, care să fructifice potenţialul suporturilor de curs şi să permită o instruire la distanţă de înaltă calitate.

Printr-o intensă colaborare cu cadrele didactice, am reuşit să convertim materialele didactice clasice în cursuri multimedia, apelând la strategii didactice şi îmbogăţindu-le cu simulări şi animaţii.

Eşti interesat să lucrăm pentru tine?

Află acum detalii suplimentare despre preţuri şi modalitatea de lucru.

13 + 7 =