e-Learning pentru combaterea răspândirii tuberculozei în penitenciare – Agenţia Naţională a Penitenciarelor

Titlul proiectului:

Resurse educaționale multimedia, Agenţia naţională a penitenciarelor

Descriere:

Scopul proiectului a fost acela de a transmite publicului țintă, și anume persoanelor aflate în detenție, informații despre tuberculoză. O trăsătură importantă a acestui proiect a fost adaptarea informației la nivelul de educație al celor vizați. Prin urmare, noțiunile medicale au fost prezentate într-o manieră prin care deținuții să poată să înțeleagă ce este și ce nu este tuberculoza, cum se transmite și cum nu se transmite aceasta și care sunt măsurile care trebuie luate în cazul în care această boală este prezentă. Toate textele scrise folosite în curs au fost dublate de fișiere audio, pentru utilizatorii aflați în stare de analfabetism.

Pentru a fi pe înțelesul utilizatorilor acestui proiect, am folosit atât prezentarea de informații generale, cât și jocuri interactive, studii de caz similare cu situațiile din viața reală, chestionare, imagini și video.

Contractor:

Subcontractor: ALTFACTOR

module

resurse multimedia

jocuri interactive

p

A fost primul nostru proiect de care au beneficiat şi persoane în stare de analfabetism.

Principala provocare a constat în prezentarea informaţiilor de complexitate ridicată la un nivel accesibil cursanţilor cu diferite nivele de pregătire.

Ne-am extins aria de competenţe privind realizarea de jocuri interactive şi studii de caz similare cu situaţiile din viaţa reală.

Eşti interesat să lucrăm pentru tine?

Află acum detalii suplimentare despre preţuri şi modalitatea de lucru.

14 + 2 =