eduCREATIV – jocuri educaţionale pe CD

Titlul proiectului:

eduCREATIV – jocuri educaţionale pe CD!

Descriere:

Iată cadoul perfect pentru cei mici – o poveste captivantă, personaje savuroase, care deschid drumul spre o lume magică! Este un tărâm în care lecțiile devin povești meșteșugite și pline de învățăminte. Aceasta este lumea eduCreativ – suită de jocuri educaţionale pentru ciclul primar.

Detaliere:

Am proiectat, dezvoltat și comercializat în regim de retail o colecție de 6 CD-uri educaționale. Produsele sunt adaptate nevoilor și așteptărilor celor mici, valoroase din punct de vedere didactic, captivante, distractive și ușor de folosit – astfel pot fi descrise cel mai bine lecțiile din suita eduCreativ.

cd-uri în colecţie

clase primare (I, II, III, IV)

materii şcolare (Limba Română, Matematică, Ştiinţe ale naturii)

l

Am urmărit ca Matematica să devină palpitantă iar lumea în care eduCreativ îi conduce pe cei mici să fie una în care isteţimea şi cunoştinţele dobândite să fie cele care contează. Pentru a câştiga, nu e nevoie să fii nici mai puternic, nici mai bătăios, ci mai isteţ.

i

Am reuşit ca în spatele aventurii prezentate în CD-urile de Limba română să aplicăm un demers pedagogic atent proiectat, o strategie care valorifică modele didactice valoroase cu ajutorul multimedia.

Ne-am propus ca o provocare de poveste să se dovedească a fi de fapt o lecţie de Cunoaşterea Mediului antrenantă şi interesantă.

Eşti interesat să lucrăm pentru tine?

Află acum detalii suplimentare despre preţuri şi modalitatea de lucru.

12 + 3 =