Titlul proiectului:

Resurse educaționale multimedia, constând în obiecte de învățare refolosibile (RLOs – Reusable Learning Objects), destinate elevilor din școlile din Kazakhstan

Contractanți:

Contractor: Siveco România, Subcontractor: ALTFACTOR, Beneficiar: Ministerul Educaţiei din Kazakhstan

Descriere:

În acest proiect, ALTFACTOR a fost subcontractor pentru Siveco România. Proiectul a prezentat o provocare logistică pentru lucrul cu un client aflat la distanță. Am realizat într-un timp foarte scurt peste 350 de resurse multimedia (în limbile rusă și kazahă) pentru elevii din școli de gimnaziu, liceu și școli de meserii. Scopul proiectului a fost acela de a determina o schimbare în abordarea procesului de predare și învățare, care să asigure tranziția învățământului kazah de la forma sa tradițională la un sistem educațional informatizat.

tematici diferite

lecții multimedia

ALTFACTOR a exportat know-how românesc privind proiectarea didactică a lecțiilor în format e-Learning, profesorii din Kazahstan fiind familiarizați doar cu învățământul în format clasic.

Ne-am extins aria de competențe privind participarea la proiecte internaționale, în care conlucrarea între mai multe echipe și luarea în considerare a specificului cultural constituie elemente obligatorii pentru reușită.

Aplicațiile interactive realizate sunt centrate pe practică, includ exemple din lumea reală şi urmăresc dobândirea de competenţe.

Eşti interesat să lucrăm pentru tine?

Află acum detalii suplimentare despre preţuri şi modalitatea de lucru.

8 + 8 =