e-Learning pentru Școli de Arte și Meserii

Titlul proiectului:

Conținut multimedia în format digital pentru Școli de Arte și Meserii și Licee Vocaționale

Descriere:

Realizarea a 5 aplicații software de tip curs multimedia ce constituie material didactic pentru următoarele subiecte: Contabilitate în domeniul agricol, Irigarea culturilor agricole, Managementul agricol, Tratamente utilizate în agricultură, Marketing agricol și economia agriculturii. Toate momentele de curs au fost realizate conform programei școlare.

Lecțiile multimedia elaborate în cadrul proiectului au fost distribuite în peste 150 de școli de artă și meserii cu profil agricol, constituind un ajutor valoros pentru elevii și profesorii de la aceste specialități.

Implicarea în proiect:

Am proiectat și realizat materialul didactic multimedia interactiv, proiectarea având la bază strategia didactică a tratării (procesării) informației.

tematici diferite

școli beneficiare

utilizatori

l

Scopul produselor noastre este de a asigura transferul de cunoștințe în practică. De aceea, strategia abordată s-a bazat pe studii de caz și exemple concrete din activitatea profesională aferentă meseriei studiate.

Pentru grafică am ales un design sugestiv, animațiile și simulările jucând un rol esențial în pregătirea elevilor vizați în proiectul Novaintermed.

Elevii școlilor de arte și meserii învață lucruri practice. De aceea, am realizat materialul didactic digital într-un format care să faciliteze transferul în practică a informațiilor. Ca rezultat, lecțiile în format digital au fost de un real ajutor pentru elevii școlilor vocaționale.

Eşti interesat să lucrăm pentru tine?

Află acum detalii suplimentare despre preţuri şi modalitatea de lucru.

6 + 2 =