Platformă CMS pentru muzeul virtual al arealului Delta Dunării

Titlul proiectului:

Platforma de management al conținutului pentru muzeul virtual al arealului Delta Dunării

Descriere:

Prin acest proiect se doreşte punerea în valoare a Deltei Dunării, în special sub aspect turistic, apelând la facilităţile instrumentelor multimedia. Am creat un spațiu on-line inedit, dedicat Deltei Dunării, în care elementele multimedia au mutat accentul dinspre informativ spre formativ prin formare turistică, prezentări științifice și lecții interactive.

Proiectul a fost finanțat în cadrul Programului INFOSOC (www.deltadunarii.info.ro) și a dat viață conceptelor de biologie și ecologie în cadrul natural, unic, al Deltei, pentru că „la doar trei ore de zbor de Londra, Paris, Moscova, se află un paradis pe pământ european”.

Am proiectat cu pasiune și interes pentru arealul Deltei Dunării platforma de instruire și am furnizat materialele educaționale, lecții și testări prin intermediul ei.

Prin animații și aplicații multimedia am creat un mediu de învățare interactiv și atractiv pentru orice tip de utilizator, în calitate de actual sau viitor turist pe meleagurile Deltei.

Pentru soluția de e-Learning propusă, am primit Premiul Programului INFOSOC acordat de Ministerul Educației și Cercetării – Autoritatea Națională pentru Cercetare Științifică.

Eşti interesat să lucrăm pentru tine?

Află acum detalii suplimentare despre preţuri şi modalitatea de lucru.

15 + 12 =