eLearning pentru ACADEMIA NAȚIONALĂ DE INFORMAȚII „MIHAI VITEAZUL”

Titlul proiectului:

Servicii de e-learning – aplicație, configurare și dezvoltare software și conținut digital, inclusiv instruire personal” – Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul”

Descriere:

Am realizat 40 de ore de curs interactiv în format multimedia, destinate instruirii angajaților din cadrul Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul”.

Proiectul a urmărit creșterea performanței procesului de formare continuă a personalului Academiei Naționale de Informații ,,Mihai Viteazul”, a programelor de promovare a educației de securitate la nivel național și oferirea unui acces îmbunătățit la educație, adaptat nevoilor individuale, prin implementarea unui sistem de tip e-learning pentru instruire.

Contractant:

ALTFACTOR a fost subcontractor pentru S.C. MAGUAY IMPEX S.R.L., beneficiarul final fiind UM0418 București (Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul”)

Tematici

Cursuri multimedia

Ecrane interactive

Client mulţumit

r

Condițiile de colaborare au ținut cont de rigorile impuse de regimul special al unei unități militare.

O provocare deosebită a fost crearea materialelor instrucționale cu grad ridicat de interactivitate folosind tehnologii web destul de sărace în funcții multimedia (HTML4, CSS2).

 

Din punct de vedere pedagogic, provocarea a constat în conversia materialului didactic din formatul clasic în format multimedia și îmbogățirea totodată a efectelor didactice.

Eşti interesat să lucrăm pentru tine?

Află acum detalii suplimentare despre preţuri şi modalitatea de lucru.

6 + 8 =